Ikke kategoriseret

Røsti kartofler med rejer og kaviar

Fredag er for mange lig med lækker mad og hygge med familien. Så mit forslag til hyggefredagsmaden i morgen, er en fancy rejemad i form af, sprøde lækre røsti kartofler med rejer, kaviar og en god dressing. Server en grov salat ved siden af.

4 personer

5 bagekartofler

Skrælles og rives groft, enten på et rivejern eller i en foodprocessor. Bland salt og peber i kartoflerne. Varm en pande op med rapsolie og del kartoflerne i 4 dele der lægges på panden, tryk dem lidt flade og steg dem ca. 7 min. på hver side til de er sprøde og gennembagte.

Server med 400 g rejer, 1 glas kaviar, 1 bundt dild, et par hakkede forårs løg og en dressing som bestå af:

2 dl creme fraiche 8%
1 dl majonæse
Citronpeber efter smag.

Det hele blandes sammen og smages til med citronpeber og en smule salt.