Sundekostvaner

3 lande i en, salat

Dette er ikke en ny sag, men en god en der sagtens tåler en gentagelse.

Man kan vel dårligt kalde dette en opskrift, det er vel nærmere en inspiration til en indisk-dansk-mexikansk salat, du kan simpelthen fusionere 3 lande på en tallerken og samtidig bruge minimum af tid i køkkenet. Papadums findes i de fleste supermarkeder, jeg har set at man kan få dem tilberedte, jeg har ikke prøvet dem, så jeg kan ikke udtale mig om hvordan de er, jeg steger dem selv da det er magisk at se den lille flade linseting svulme op til en kæmpe sprød lækkerbisken.

400 g hakket oksekød
1 brev tacomix
1 dåse kidneybønner
1 dl vand
2 avocado i skiver
½ spidskål i strimler
15 cherrytomater i kvarte
1 håndfuld hakket persille
2 forårsløg, hakket
2 gulerødder, revet
3 spsk creme fraiche
4 papadums

Brun oksekødet i en smule olie på en pande, tilsæt tacomix og 1 dl vand, steg i ca 5 minutter og tilsæt kidney bønnerne, smag til med peber, skru ned for varmen og lad det passe sig selv mens du snitter grøntsagerne.
Bland tomater, persille og forårsløg.

Anret salaten i denne rækkefølge papadums nederst derefter spidskål, oksekød og grøntsagerne og læg til sidst en klat creme fraiche på toppen.

Papadums laves ved at varme olie op i en gryde eller en pande, der skal være ca 2 cm olie. Læg papadums i en ad gangen og steg dem få sekunder på hver side til de er sprøde. Dryp af på køkkenrulle.