Referencer

Jeg er glad for at gå til kontrol vejning hos Mette, der arbejder på at give mig sundekostvaner. Dejlig med et “startkit” med oversigt og vejledning. Jeg har spurgt efter opskrifter på vegetarretter og det fik jeg efter et par dage. Mette er meget positiv, imødekommende, støttende og lyttende. En god oplevelse jeg kun kan anbefale.

Lisbeth Jensen

Vi er to damer, som har nået en alder, hvor det er meget svært at tabe sig. MEN med Mettes professionelle hjælp og hendes empatiske væsen, lykkes det alligevel.

Vi er meget forskellige i vores spise-/kostvaner, men Mette har altid en løsning på vores udfordringer. Når vi går fra Mette, har hendes gode humør altid smittet af på os.

Kærlig hilsen

Sigrid og Kirsten

Jeg startede hos Mette 23/10 da jeg havde prøvet mange gange at ændre min livstil så jeg kunne tabe mig og nu var det endnu mere vigtigt for mig at det lykkes da jeg skal giftes til sommer. Mit problem var ikke så meget at spise rigtig og motivationen var der også. Det der gik galt for mig var at jeg kun stod til ansvar overfor mig selv, hvilket gjorde at jeg kunne lave mine egne regler, og det gjorde bare at der ikke skete noget på vægten. Siden jeg er startet hos Mette har jeg fået den rette vejledning og nu har jeg lige pludselig en jeg skal op og stå til ansvar overfor og det virker virkelig godt for mig.

Man kan også se det på vægten hvor jeg har tabt 5,6 kg og 22 cm fordelt på kroppen. Så er virkelig glad og kan varmt anbefale Mette til andre, hun forstår at vejlede en på den rigtige måde og hvis man har brug for f.eks en opskrift på en speciel ting klarer hun også den og ikke mindst skal man jo stå til ansvar overfor hende hvilket virker for mig 🙂

Mvh Camilla

Hej Mette Tak for et super kostomlægningsprogram du har bygget op. Jeg startede for ca. 9 uger siden og har ved ganske få ændringer i mit liv formået at tabe ca. 8,5 kg Mine største ændringer er:

– Stort morgen måltid

– Mere motion

– Og ikke mindst stop (næsten) af bager og tank besøg

Held og lykke til alle der ligesom jeg har set “lyset”

Hilsen

Jesper