Sundekostvaner

Salat med kylling og bacon

Dette er en både pæn og mættende salat, den fungerer både til frokost og til aftensmad. Den bedste måde at få granatæble kernene ud af skallen er ved at dele den på langs og sål med en træske på skallen, det kan lave et frygteligt svineri, så husk at tørre dine vægge af efterfølgende.


2 stk hjertesalat i strimler
1 stk rødebede i tynde skiver (evt på mandolinjern)
1 lille håndfuld saltede/røgede mandler
150 g vesterhavsost i tern
2 stk æble i tern
8 skiver stegt bacon
3 stk kogt kyllingbryst i skiver
Rugbrødscroutoner à 3 skiver rugbrød skåret i tern og ristet i rapsolie på en pande
1 granatæble, kernerne derfra

Anret på et fad og server med dressing ved siden af.

Dressing:

2 dl fromage frais smagt til med
Ravigotte dressing
Karry
Salt
Peber