Sundekostvaner

Pasta med aubergine og tomat.

Af og til må middagsmaden gerne var nem og hurtig at lave. Denne pastaret er begge dele, jeg vil påstå at det er lige så hurtigt at smække denne ret på bordet som det er at hente take away. Hvis der er rester tilbage fungere retten også kold i madpakken .Og det smager selvfølgelig fantastisk.?

4 personer


1 stor eller 2 små auberginer i grove tern
1 løg i små tern
2 fed hvidløg, hakket
10 cherrytomater i halve
1,5 tsk tørret oregano
1,5 tsk tørret timian
1 håndfuld frisk basilikum, groft hakket
1 lille håndfuld revet parmesan.

250 g tørret spaghetti kogt efter anvisning på pakken.

Giv groft brød til.

Svits løg, hvidløg, aubergine, oregano og timian i olie på en pande i ca 10-15 minutter til auberginen er mør, tilsæt tomater og svits ca 5 min til de smatter en smule ud, smag til med salt og peber. Vend den kogte spaghetti, basilikum og parmesan med grøntsagerne og server, hurtigt, nemt og velsmagende.