Sundekostvaner

Mexicansk morgenmadsbiks

I weekender og ferier behøver morgenmaden ikke at blive serveret og spist inden kl. meget tidligt, det kan derfor være en fordel at spise et større måltid til morgenmad og så evt. springe frokosten over eller nøjes med et lille måltid senere på dagen. Du får her et bud på et mættende og selvfølgelig super lækkert fridagsmorgenmadstraktement. Portionen jeg lavede var så stor at der var rester til dagen efter, som blev varmet og suppleret med at par spejlæg, det var en super kombo jeg kan anbefale, men jeg fik ikke taget noget billede, så æggene må du tænke dig til.

3 peberfrugter
1 chorizo 170 g
1 løg
1 hvidløg
15 cherrytomater
1 lille håndfuld hakket bredbladet persille
1 spsk olie til stegning

Fjern stokken fra peberfrugten og skær den i strimler.
Pil løget, halver det og skær i skiver.
Hak hvidløget fint
Skær chorizoen i skiver
Halver cherrytomaterne

Varm en pande op og tilsæt olie, svits løg, hvidløg og peberfrugt i ca. 5 min. tilsæt chorizo og steg yderligere ca. 5 min. til de er begyndt at få farve tilsæt tomater og steg videre til de er bløde, bland persillen i og smag til med peber og evt. salt. Server med ristet groft brød og evt. spejlæg.